Niets is zo lekker als een heerlijke boterham tijdens het ontbijt, maar wanneer je een koolhydraatarm dieet volgt dan kun je de reguliere variant beter laten staan. Gelukkig hebben ze bij Low Carb Club koolhydraatarm brood. Deze kun je kopen via de webshop en veel mensen zijn er zeer tevreden over. Het is net zo lekker als regulier brood, alleen kan koolhydraatarm brood wel worden gegeten tijdens een koolhydraatarm dieet.

koolhydraatarm brood

Veel mensen zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten van Low Carb Club en komen regelmatig terug om meer boodschappen te doen voor koolhydraatarm voedsel. Het is een echte aanrader! Bekijk daarom snel het gehele assortiment op de website!

 

Welke merken heeft Low Carb Club voor koolhydraatarm brood?

Bij Low Carb Club kun je kiezen uit verschillende broden met een laag gehalte koolhydraten. Daarnaast hebben zij ook een aantal verschillende merken in het assortiment. Hieronder kun je de merken zien:

 

  • Adams brood
  • Sukrin brood
  • Konzelmann’s brood

 

Voor al deze broden heb je wel een oven nodig aangezien je de broden zelf moet gaan bakken. Dit is echter zeer gemakkelijk, aangezien je alleen maar wat water aan de mix hoeft toe te voegen. Bij het Adams brood wordt er zelfs een zakje gist in de verpakking meegeleverd. De bereidingswijze staat op de verpakking.

 

Door Redactie