Ik had een erg mooie nieuwe woning gekocht in Harskamp. De woning die ik had gekocht had ik geheel laten renoveren. Als laatst wilde ik echter nog graag een nieuwe voordeur kopen zodat het huis helemaal af zou zijn. Voor de nieuwe voordeur wilde ik in plaats van een bel graag een mooie deurklopper kopen omdat dit erg bij mijn huis past.

deurklopper

Zoekresultaten

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf die een mooie deurklopper aanbiedt kreeg ik erg veel zoekresultaten met bedrijven die dit aanbieden. Nadat ik een aantal websites ahd bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van het bedrijf Deurbeslag Expert. Het bedrijf beschikt onder andere over een super klanten gemiddelde van een 8,6. Ook zijn er super veel reviews te vinden van erg tevreden klanten die een aankoop hebben gedaan bij dit bedrijf.

Informatie op de website

Op de website is erg veel informatie te vinden over het bedrijf en wat het bedrijf aan te bieden heeft. Ook is er erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf zelf belangrijk vindt om aan te bieden. Ze beschikken onder andere over een levertijd van 2-3 werkdagen en het is mogelijk om een offerte op maat te laten maken. Nadat ik de informatie had gelezen die op de website stond vermeld besloot ik om over  te gaan tot een aankoop van een mooie nieuwe deurklopper. Mijn product was binnen 2 dagen geleverd en staat erg mooi bij mij nieuwe voordeur.

Door Redactie